Volgende week dinsdag speelt Filou Oostende zijn laatste poulewedstrijd tegen Strasbourg in de Champions League.

Voor Levi Randolph is de wedstrijd tegen Strasbourg een terugkeer naar zijn ex-ploeg waar hij in het seizoen 2017-18 speelde.

Hij herinnert die periode nog zeer goed. “We kenden als ploeg een sterk seizoen in zowel de eigen competitie waar we de halve finale van de play-off haalden als in de Champions League waar we het tot de ‘final-sixteen’ schopten. Ik kwam toen over van het Italiaanse Sassari en voelde me meteen goed in mijn sas”, vertelt Randolph aan KW.

“Spijtig genoeg zijn er ondertussen al heel wat wissels doorgevoerd en schiet er nog maar weinig over van de ploeg toen ik er speelde. Ik ben zeker benieuwd wie er van de staff nog allemaal zal rondlopen. Met hen zal ik zeker enkele mooie herinneringen oprakelen.”

Bij een zege tegen Strasbourg van minimum zeven punten kan Filou alsnog tweede eindigen.

Foto Bart Vandenbroucke

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u