Zondag speelt Basket Waregem tegen Basket Lummen in Top Division Women.

“Ik ben stilaan weer aan het meetrainen. Deze week hoop ik van kine Renild Coorevits het licht op groen te krijgen en misschien al zondag opnieuw op het veld te staan”, vertelt Marie-Astrid T’Jollyn aan KW.

T’Jollyn liep een scheurtje op in een pees aan de onderkant van de voet in de derby tegen Kortrijk Spurs op 6 oktober.

“Ik was net in goeie doen. Het herstel verliep echter trager dan dat ik gehoopt had. Nu ben ik eindelijk volledig hersteld. De wedstrijd in Lummen was de eerste die ik miste, nu hoop ik er wel bij te zijn.”

Waregem mikt op deelname aan de play-offs. “Maar dan moeten we nu enkele wedstrijden beginnen te winnen tegen de rechtstreekse tegenstanders om de playdowns te ontlopen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u