Ben je geboren in 2008, dan kan je jezelf inschrijven voor de I Got Talent Day.

De voorbije weken hebben er reeds enkele activiteiten plaatsgevonden voor de generatie 2008. Zo werden alle clubs uit niveau 1/2 aangeschreven en gevraagd om hun meest talentvolle spelers/speelsters door te geven. Aansluitend werden zij uitgenodigd voor één of meerdere talentworkouts.

Ben je geboren in 2008 en vind je van jezelf dat je je een talentvolle speler/speelster bent, maar werd je niet uitgenodigd voor één van de eerdere talentworkouts, dan kan je je nog steeds inschrijven. Gelieve voor zondag 16 januari een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin onderstaande gegevens:

Naam & Voornaam
Geboortedatum
Nationaliteit
Huidige club

Bron Basketbal Vlaanderen

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u