Antwerp Giants speelt zondag tegen Basket Luik in de BNXT League.

Luik zit met een uitbraak van corona binnen de ploeg. Ze wilden de wedstrijd van zondag graag uitgesteld zien, maar daar gaat Giants niet op in.

“Wij stelden aan Telenet Giants Antwerp voor om de wedstrijd uit te stellen omdat de Liga data ter beschikking had gesteld, maar vooral om een besmetting te vermijden”, zo meldt de club op hun sociale media.

“De Antwerpse club heeft, zoals de regels en het protocol toestaan, dit verzoek om uitstel afgewezen. We hebben elke dag nieuwe gevallen (7 op dit moment) van besmetting, dus we zullen zondagochtend zien met welk team we zullen gaan.”

“Wij hebben contact opgenomen met Antwerp Giants voor een uitstel van de wedstrijd en tot onze teleurstelling gaan ze daar niet op in. Dus zullen we met een C-team naar de Giants reizen. Ik hoop dat ze later niet komen klagen als het uit de hand loopt”, zegt Christophe Muytjens aan La Dernière Heure.

Topnieuws ontvangen    Ja, graag Neen, dank u