Eddy Demarez zat samen met Emma Meesseman en Antonia Delaere, vertegenwoordigers van de Belgian Cats, naar aanleiding van de ongepaste uitspraken vorige zomer.

“Het was bevrijdend om in een rechtstreeks gesprek mijn excuses te kunnen aanbieden aan de Cats”, reageert Demarez tijdens een Facebook Live.

“Het was een ontzettend goed, fijn en warm gesprek. De mensen die je gekwetst hebt in de ogen zien, was erg confronterend. Ik ben me bewuster dan ooit welke effecten domme grappen kunnen hebben op anderen, in dit geval op de Cats.”

Ook Emma Meesseman is blij dat het achter de rug is. “Ik ben blij dat alles uitgeklaard is tussen beide partijen, het was een gesprek waar enkel positieve gevoelens van overblijven en vooral respect. We gaan verder als 1 team”, zegt Emma Meesseman.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u