Lobke Van Gestel zal volgend seizoen Femina Habac in eerste provinciale versterken.

“Achter de schermen zijn we ons al volop aan het voorbereiden voor het volgende seizoen. En het doet ons veel plezier dat we al het volgende nieuwtje kunnen brengen. We zijn fier dat we de komst van een nieuwe speelster kunnen aankondigen!”, meldt de club op hun website.

“Lobke Van Gestel zal volgend seizoen onze rangen versterken. Ze komt over van Cobra’s Brasschaat (1ste Landelijke Dames) waar ze de voorbije twee jaren mee het mooie weer maakte. Haar jeugdopleiding kreeg ze grotendeels in Lummen, maar ze speelde ondermeer ook in Leuven en bij de Antwerp Giants.”

“Lobke zal in Sint-Truiden wonen en werken en kan zich helemaal vinden in onze visie om jeugd blijvend kansen te geven. Ze brengt als spelverdeler ervaring, inzicht en hopelijk massa’s spelvreugde met zich mee, en door haar inbreng in de damesploeg zullen onze eigen jeugdspeelsters vlotter ingepast kunnen worden.”

Foto Facebook Femina

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u