Kangoeroes Basket Mechelen zal met zowel de mannen (FIBA Europe Cup) als met de vrouwen (FIBA Euroleague) naar Willebroek trekken om in Sporthal De Schalk de Europese campagne af te werken.

In overleg met Kangoeroes werkt de gemeente Willebroek mee aan de organisatie van de Europese wedstrijden voor seizoen 2022-2023. Voor deze 10 Europese wedstrijden, in zowel de FIBA Europe Cup als in de FIBA Euroleague, zal Sporthal De Schalk te Willebroek de locatie zijn.

“We zijn verheugd om 10 Europese topwedstrijden te kunnen organiseren in onze gemeente. De komende dagen wordt er aan tafel gezeten met de andere sportclubs die gebruik maken van Sporthal De Schalk om zo aan iedereen een oplossing te kunnen bieden dat trainingen en wedstrijden normaal kunnen plaatsvinden”, zegt Schepen van Sport, Ronny Somers op de Facebookpagina van Kangoeroes.

“FIBA Europe Cup en FIBA Euroleague kunnen spelen op het hoogste niveau, is het resultaat van met zeer veel mensen zeer hard te werken om een mooi doel te bereiken”, stelt Luc Katra, voorzitter van Kangoeroes Basket Mechelen.

“Tevens bedank ik hierbij de gemeente Willebroek om ons de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van Sporthal De Schalk”, vervolgt Luc Katra nog.

De voorbereiding van het Europese seizoen 2022-2023 kan aanvangen. Kangoeroes Basket Mechelen en de gemeente Willebroek hopen veel sportliefhebbers te kunnen ontvangen voor deze heel bijzondere wedstrijdenreeks.

Bron: Facebook Kangoeroes Basket Mechelen

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u