Black Boys Erpe-Mere in tweede landelijke heeft nieuwe coach beet.

“Begin juni werden we enorm verrast door het onverwachtse vertrek van de hoofdcoach van onze heren A”, meldt de club op hun sociale media.

“Een volwaardige vervanger zoeken was lange tijd een pittige uitdaging maar de vele inspanningen van onze sportieve cel werden beloond. Door ons overtuigend project in combinatie met onze visie en missie hebben we niemand minder dan Jean Colinet kunnen strikken. Een naam met faam, niet alleen in onze regio maar ook heel ver er buiten. “

“Jean brengt heel wat ervaring mee en met zijn moderne kijk – die helemaal aansluit met de visie van de club – kunnen we onze ambities weer een stap meer in de praktijk brengen. Hiermee zijn we meer dan klaar om er een schitterend seizoen van te maken.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u