Basket SKT Ieper neemt de Oekraïense aanwinst Volodymyr Shevchuk op in haar seniorenteams.

“Vorige week maakte onze Oekraïense aanwinst Volodymyr Shevchuk zijn debuut voor Basket SKT Ieper. Hij zal opgesteld worden binnen onze Lions seniorenploegen”, zo meldt de club op hun sociale media.

“Volodymyr is een 21-jarige energieke speler die Oekraïne heeft verlaten wegens de moeilijke omstandigheden. We nemen Volodymyr met veel plezier op in ons #onecoolteam en geven hem zo graag alle kansen zich te ontplooien in een nieuwe omgeving.”

“We vangen Volodymyr op met alle mogelijke middelen, en hopen in de toekomst ook nog iets meer te kunnen betekenen voor de Oekraïense gemeenschap die momenteel in onze stad hun thuissituatie hebben ontvlucht.”

Foto Facebook Basket SKT Ieper

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u