Ismaël Bako ruilde in het tussenseizoen het Spaanse Manresa in voor het Italiaanse Virtus Bologna.

Bako werd officieel voorgesteld door de Italiaanse club. “Ik kwam later dan de anderen omdat ik het druk had met het nationale team. Hoewel ik later aankwam, werd ik met open armen ontvangen door mijn teamgenoten en staf, en ik voelde me meteen thuis”, vertelt Bako op Virtus TV.

“Mijn doelen zijn om te verbeteren. Met het nationale team had ik al de kans om het op te nemen tegen NBA-spelers en Europese toppers en mijn niveau met hen te vergelijken. Dit motiveerde mij enorm omdat ik zag hoeveel ik kan en moet groeien. Ik wil veel fysieker worden en mijn aspecten van het spel verbeteren, ongeacht mijn rol. Daarnaast wil ik natuurlijk ook zoveel mogelijk trofeeën winnen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u