Hubo Limburg United heeft de overeenkomst met Jonas Delalieux verlengd met maar liefst 5 seizoenen.

“De 30-jarige Jonas (geboren 28/10/1992 te Heusden-Zolder) is momenteel één van de smaakmakers in de Belgische competitie en tekent wedstrijd na wedstrijd zeer mooie cijfers op”, klinkt het bij de club. “De band tussen de Limburger en de club is ijzersterk, waardoor de keuze voor de hand liggend is om de samenwerking te verlengen.”

“Met dit langdurig contract toont de club enerzijds het vertrouwen dat gesteld wordt in de power forward, maar wordt ook de continuïteit binnen het team naar een hoger niveau getild. Volgend seizoen is het 10e seizoen dat Hubo Limburg United bestaat, waarvan Jonas dan zelf reeds 7 seizoenen deel uitmaakt van onze kern. Wij zijn alvast heel vereerd om verder te mogen schrijven aan dit mooie Limburgse verhaal dat onze club typeert.”

Ook Jonas zelf is zeer tevreden: “Het is een grote eer dat ik het tot nu toe langstlopende contract in de geschiedenis van Hubo Limburg United heb mogen krijgen. Ik ben zeer fier dat ik hier meer dan 10 jaar gespeeld zal hebben na het einde van dit contract. Het thuisgevoel dat ik heb bij de club is onbeschrijfelijk en datgene dat het voor mij al jaren hier zo leuk maakt.”

Bron website Limburg United

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u