Telenet Giants Antwerp besloot eerder deze maand om de optie van Avery Woodson niet te lichten.

Telenet Giants Antwerp en de Amerikaanse shooting guard Avery Woodson gaan niet samen verder. Avery sloot eind augustus aan bij de ploeg van coach Skelin ter vervanging van de geblesseerde Arik Smith. Hij kreeg een tijdelijk contract van enkele maanden. De optie om Avery zijn contract te verlengen tot het einde van dit seizoen werd door Antwerp Giants niet gelicht. De samenwerking loopt nog tot 24 november.

Telenet Giants Antwerp heeft ondertussen een nieuwe point guard. De Amerikaan Desonta Bradford komt de ploeg van coach Skelin versterken.

Desonta is een 1m93 grote creatieve en atletische point guard met goede defensieve skills. Hij kwam in seizoen 19-20 uit voor Brussels Basketball (10pts, 4rbs, 3ast) en kent onze competitie dus al een beetje. Vorig seizoen speelde hij met Trento in de Italiaanse Serie A en EuroCup (9pts, 3rbs, 2ast). Voordien was hij ook actief bij het Hongaarse Körmend.

Als al het papierwerk tijdig in orde geraakt, kan hij volgende week zaterdag al meespelen in de BNXT League.

Bron Facebook Telenet Giants Antwerp

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u